sähkösuunnittelutoimisto

Asiantunteva. Innovatiivinen. Projektiosaaja.

Sähkösuunnittelutoimisto Lieke Suunnittelu Oy

Lieke Suunnittelu Oy On liittynyt osaksi Granlund-konsernia 1.9.2020.Kauttamme jatkossa saatavissa entistäkin kattavammat taloteknisen suunnittelun palvelut.

ASIANTUNTEVA. Vuosikymmenien aikana kasvanut kokemus sähkösuunnittelusta tarjoaa asiakkaillemme vahvan ammattitaidon. Taustallamme on tieto ja ymmärrys toimialan kehityksestä.

INNOVATIIVINEN.  Ajatteluumme ja toimintamalliimme kuuluvat jatkuva kehitystyö sekä vankka yhteistyö alalla toimijoiden kanssa. Asiantuntemuksemme kattaa kokonaisvaltaisesti kaikki suunnitteluun ja projektinhoitoon liittyvät palvelut.

PROJEKTIOSAAJA. Vahva asiakkuusosaamisemme on syntynyt työskentelystämme julkisella- sekä yksityisellä sektorilla. Kokemuksemme toisistaan poikkeavista kohteista, erilaisista toimintatavoista ja eri toimintaympäristöissä näkyvät tehokkuutena projekteissamme, asiakkaiden hyväksi.

Elektromagneettinen Telegrafi eli liekelennätin on laitos, joka ei katso sumuja eikä kaukaisuutta, ei vuoria eikä meren pauhetta, vaan lennättää sanoman, aatosta nopeammin, tykin jyskettä etemmin; ei ole nuolta niin nopeata, ei matkaa niin pitkää, jota tämä ei ennättäisi. Sanomalehti Sanan-Lennätin no 1. 05.01.1856

Sanomalehti Sanan-Lennätin no 1. 05.01.1856