Apukeskus on jatkuvasti laajeneva tietovarasto, joka auttaa sinua käyttämään paremmin Lieke Sovellusta.

Kysymyksiä ja vastauksia käyttäjille

Liekkeen lataaminen Android-laitteella

Lieke on saatavilla mobiililaitteisiin, joiden käyttöjärjestelmänä on Android OS 4.2.2 tai uudempi. Lataa Lieke Play Storesta.

Liekkeen lataaminen iOS-laitteella

Lataa Lieke App Storesta.

Demotunnukset

Mikäli sinulla ei vielä ole demotunnuksia, saat ne käyttöösi täältä.

Lieke koostuu kahdesta sovelluksesta. Web-sovelluksessa luodaan ja hallitaan projekteja. Siellä lisätään asiakirjat eli esimerkiksi piirustukset ja dokumentit, jotka halutaan jakaa käyttäjille. Web-sovellusta käytetään selaimella.

Mobiilisovelluksessa katsellaan ja käyttäjän oikeuksista riippuen muokataan sovelluksessa olevia asiakirjoja.

Lieke koostuu kahdesta sovelluksesta. Tietokoneella käytettävästä web-sovelluksesta ja android-mobiililaitteella käytettävästä mobiilisovelluksesta.

Web-sovelluksessa luodaan uusia projekteja, kansioita sekä hallinnoidaan käyttäjien oikeuksia katsella ja muokata siellä olevia asiakirjoja.

Mobiilisovelluksessa katsellaan ja muokataan tietokoneella lisättyjä asiakirjoja sekä siellä voidaan lisätä kansioihin sekä asiakirjoihin valokuvia.

Molempiin sovelluksiin kirjaudutaan samalla tunnuksella. Web-versioon pääsee kirjautumaan tästä.

Mobiilisovellus ladataan ensin täältä.

Dokumentteihin tehtyjä muutoksia ei tarvitse tallentaa erikseen, vaan ne tallentuvat automaattisesti mikäli verkkoyhteys on olemassa. Mikäli verkkoyhteyttä ei väliaikaisesti ole käytössä, tallentuvat muutokset puhelimen muistiin, mistä ne päivittyvät automaattisesti kaikille sovelluksen käyttäjille kun verkkoyhteys palautuu. Tämän mahdollistaa offline-työskentelyn huonojen yhteyksien vallitessa.

Sovellukseen tallennettuihin pohjakaavoihin on helppo lisätä valokuvia mobiilisovelluksen kautta. Aloita avaamalla pohjakaava ja klikkaa työkalurivillä olevaa kameran kuvaketta. Valokuvan voi valita laitteella jo valmiiksi olevista kuvista tai sovelluksen kautta voi ottaa kameran avulla uuden kuvan. Kun haluamasi kuva on valittu, klikkaa OK-merkkiä.

Klikkaa seuraavaksi pohjakaavalla kohtaa, johon haluat upottaa valokuvan. Valittuun kohtaan ilmestyy punainen kameran kuvake, jota klikkaamalla valokuva aukeaa pienoiskoossa. Pienoiskoossa olevan kuvan saa aukaistua klikkaamalla sitä uudelleen. Kameran kuvaketta voi myös siirtää pitämällä kuvaketta aluksi pohjassa, ja liikuttamalla sitä sen jälkeen haluttuun suuntaan.

Projektiin lisätään käyttäjiä projektin etusivulla oikeassa yläkulmassa Lisää oikeus -toiminnolla. Kirjoita avautuvaan ikkunaan uuden käyttäjän sähköpostiosoite ja valitse sopiva oikeus. Oletuksena käyttäjä saa katseluoikeuden.

Projekteihin voidaan lisätä vain sellaisia käyttäjiä, joiden tiedot on ilmoitettu Lieke Sovelluksen ylläpidolle käyttäjätunnusten luontia varten. Kun käyttäjä lisätään projektiin, lähettää sovellus hänelle automaattisen ilmoitusviestin.

Projektiin lisätyt käyttäjät ja heidän oikeutensa projektissa näkyvät projektin etusivulla. Projektin oikeuksia voi muuttaa klikkaamalla raksin käyttäjän kohdalla sopivan oikeuden kohdalle.

Tarvitsetko apua?

Autamme mielellämme ongelmatilanteiden ratkaisemisessa.

Ota yhteyttä
Lieke Sovellus Lieke Suunnittelu Oy sähkösuunnittelu Android-mobiilisovellus

Liekkeen ammattilaiset auttavat sinua ongelmatilanteiden ratkaisemisessa.