Rakennustyömaan läheltä piti -tilanteesta

Lieke Sovellus Lieke Suunnittelu Oy sähkösuunnittelu Android-mobiilisovellus
Automaattinen versionhallinta pitää huolen, että koko henkilöstöllä on samat tiedot samanaikaisesti.

Liekkeen idea on saanut syntynsä läheltä piti -tilanteen jälkeisellä kahvitunnilla kajaanilaisella työmaalla. Lomalta palaava asentaja oli aloittamassa purkutöitä piirustusten mukaisesti, kunnes työkaveri tuli moikkaamaan ja kysymään kuulumisia. Suunnitelmat olivat muuttuneet – purkutyöt olivatkin peruttu. Työt keskeytettiin ja lomalta palaavalle asentajalle haettiin viimeisimmät piirustukset.

Rakennusvirheet syntyvät yleensä inhimillisistä tietokatkoksista ja päivittämättömistä työohjeista. Lieke mahdollistaa ajantasaiset piirustukset ja muut työmaan dokumentit suoraan suunnittelijan työpöydältä asentajan mobiililaitteeseen. Versionhallinta on helppoa, koska uusin versio sekä työmaalla tehdyt merkinnät päivittyvät aina edellisten päälle.


Lieke Sovellus Lieke Suunnittelu Oy sähkösuunnittelu Android-mobiilisovellus
Kun puhelin on taskussa, kulkevat myös kaikki työpaikan dokumentit mukana.

Työmaalla tapahtuvien muutosten dokumentointi

Yksinkertaisuus on ohjannut sovelluksen tuotekehittelyä. Sovellus on haluttu rakentaa riittävän yksinkertaiseksi, jotta käyttöönotto olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa kaikille käyttäjille. Sovellukseen tehtävien päivitysten tulee filosofiamme mukaisesti olla mielekkäitä, virtaviivaisia ja käyttäjälähtöisiä.

Työmaalla voidaan tehdä tarvittavia merkintöjä piirto-, teksti-, mittaviiva- sekä symbolipiirtotyökaluilla. Piirustuksiin on mahdollista upottaa valokuvia samaan kohtaan, josta valokuva on otettu. Tiedot ovat koko työmaan käytössä heti merkintöjen tekemisen jälkeen.

Kun mobiililaite on offline-tilassa, sovelluksessa tehdyt merkinnät päivittyvät automaattisesti laitteen saavuttaessa jälleen verkkoyhteyden. Piirtotoiminnossa tehdyt merkinnät tallentuvat automaattisesti, eikä sovelluksesta ole mahdollista vahingossa poistaa dokumentteja, valokuvia tai piirustuksia.


Lieke Sovellus Lieke Suunnittelu Oy sähkösuunnittelu Android-mobiilisovellus
Lieke toimii linkkinä työmaan ja toimiston välillä.

Web-sovelluksessa hallinnoidaan tietoja

Projektihallinnassa voidaan määritellä käyttäjäkohtaisesti henkilön oikeudet. Kaikkien projektien ei tarvitse näkyä kaikille, jolloin oikean tiedon löytäminen helpottuu. Käyttäjälle voidaan valita katselu- tai muokkausoikeudet kaikkiin eri aineistoihin, työtehtävien mukaisesti.

Hyödyt:

  • Tietokatkoksista johtuvien rakennusvirheiden mahdollisuus pienenee.
  • Työmaalla on aina viimeisin versio.
  • Enää ei tarvitse tulostaa useita isoja sarjoja työmaalle.
  • Piirustukset ja työohjeet ovat aina saatavilla puhelimesta.
  • Työmaalla tehdyt merkinnät ja muu dokumentointi ovat koko työmaahallinnon käytettävissä heti.
  • Loppukuvien piirtäminen on yksinkertaisempaa ja nopeampaa, kun työmaan merkinnät ovat kaikki samassa kuvassa.

Yksinkertainen käyttäjällen ja maksajalleen

Liekkeessä maksat vain siitä mitä tarvitset. Käyttäjäkohtaiset kuukausimaksut ja lyhyet irtisanomiset mahdollistavat hyödyt lyhyissäkin hankkeissa. Lieke hinnoitellaan käyttäjien lukumäärän, projektien keston sekä tallennettavien projektien määrän ja koon perusteella. Se on nopea omaksua, eikä välttämättä vaadi erillisiä lisähintaisia koulutuspäiviä. Pyydä tarjous!

Tutustu Liekkeeseen lataamalla maksuton kokeiluversio >

Maksuton kokeilu

Lataa maksuton kokeiluversio ja tutustu sovellukseen eri ominaisuuksiin valmiissa hiekkalatikkotilassa.


Maksuton kokeilu

Lataa maksuton kokeiluversio ja testaa sovelluksen ominaisuuksia.