Vaiherikas yritystoimintamme 40. vuosi on vierähtänyt loppupuolelleen myös Lieke Suunnittelussa. Matkan varrelle on mahtunut mielenkiintoisia projekteja, uusia innovaatioita ja moninaisia valmistuneita rakennushankkeita, joissa olemme saaneet olla mukana.

Ratkaisumme paperin korvaamisesta rakennustyömailla ja erilaisissa asennustehtävissä on vienyt meitä upeisiin yhteistyötapaamisiin ja tapahtumiin. Muutamia poimintoja hienoista tilaisuuksista mainitaksemme olemme olleet kertomassa ajatuksiamme rakennus- ja kiinteistöalan digitalisaatiosta esimerkiksi NSS:n vuosittaisessa asiantuntijaseminaarissa, Slush 2018-tapahtumassa ja Ruka Nordic -maailmancupviikonlopussa. Rukalla tapahtumaa rakentava henkilöstö ja sadat vapaaehtoiset käyttivät onnistuneesti sisäisessä sähköisessä tiedonjaossaan Liekkeen mobiiliratkaisua. https://www.lieke.fi/suunnittelu/innovaatiomme/

Joulukuussa käynnistetyn rekrykampanjan myötä haemme lisää ammattitaitoista henkilökuntaa, jotta voimme jatkossakin palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja kaikenlaisiin tarpeisiin reagoivasti. Lieke Suunittelu Oy:n toiminta-alueen laajentaminen ja entistä aktiivisempi toimiminen myös Keski-Suomessa vaikuttaa todennäköiseltä ja hyvältä tavoitteelta alkavaa vuotta 2019 ajatellen.

Kiitokset ensimmäisestä 40 Lieke-vuodesta ja levollista joulun ja vuodenvaihteen aikaa!

***

Joulutervehdysten lähettämisen sijaan olemme lahjoittaneet tähän tarkoitukseen aiempina vuosina käyttämämme suuruisen summan Unicefille hädänalaisissa maissa elävien lasten auttamiseksi.

Petri Niskanen, toimitusjohtaja