Liiketoimintamme kehittyessä haemme innovatiiviseen työyhteisöömme sähkösuunnittelijaa ja sähkösuunnittelun projektipäällikköä.

Toimipaikkavaihtoehdot ovat KAJAANI ja JYVÄSKYLÄ.

Lieke Suunnittelu Oy on 40-vuotisten perinteiden velvoittamana vastuullisesti ja onnistuneisiin asiakaskokemuksiin tähtäävästi toimiva insinööritoimisto. Sähkösuunnittelun lisäksi toimimme rakennus- ja kiinteistöalan sovelluskehityksen parissa. Päätoimialueemme on Kainuu, mutta toteutamme mielenkiintoisia kohteita maanlaajuisesti.

Hakijalle sopiva talotekniikka-alan koulutustausta on esimerkiksi insinööri, insinööri (amk) tai DI.

Toimenkuvat tarkennetaan valittavien henkilöiden aiemmin hankitun ammattiosaamisen mukaan. Odotamme kokemusta ja näyttöä talonrakennusprojektien menestyksekkäästä sähkösuunnittelusta ja luontevasta asiakaspalveluotteesta. Arvostamme itsenäistä ja vastuullista työskentelytapaa sekä suunnittelualan ja omien työtapojesi kehittämishalua. Lieke Suunnittelu Oy on joustavien työpaikka- ja -aikajärjestelyjen suhteen ennakkoluuloton työnantaja, joten etätyöskentely voi tulla kyseeseen.

Työsuhteet alkavat sopimuksen mukaan ja paikat voidaan täyttää heti sopivien ammattilaisten löydyttyä. Autamme tarvittaessa paikkakunnalle asettumisessa ja puolison työpaikan hankinnassa.

Lisätiedot, kontaktit ja CV:llä sekä palkkatoiveella varustettujen hakemusten toimittaminen:
toimitusjohtaja Petri Niskanen
petri.niskanen@lieke.fi
+358 44 782 0201