Kesäaika ja ansaittu lomien vietto on alkanut. Lieke Suunnittelu palvelee kuitenkin läpi kesän. Ellei hankkeesi yhteyshenkilö ole paikalla, kannattaa olla yhteydessä puhelimitse suoraan keskuksemme numeroon 08 625 605, niin hoidamme asiaasi paikalla olevien voimin eteenpäin.

Alkuvuoden aikana on ehditty suunnittelemaan jälleen monenlaisia ja mielenkiintoisia kohteita. Sähkösuunnitteluosaamisellemme on ollut käyttöä niin teollisuus- kuin asuntorakentamiskohteissa sekä infra-hankkeissa. Hyviä uutisia ja viitteitä myös syksylle ajoittuvista työmaa-aloituksista kuuluu säännöllisesti, joten suhdanne Kainuussa muun Suomen tavalla vaikuttaa vahvalta.

Sovelluskehitykseen panostaminen on tuonut kevään ja alkukesän aikana paljon uudenlaista virettä Lieke Suunnittelun ydintoiminnan ympärille. Lieke Sovellukset on otettu innolla vastaan rakennus- ja kiinteistöalan toimijoiden keskuudessa ja työllemme on saatu mukavasti valtakunnallista näkyvyyttä. Kentällä on oltu laajasti kanssamme samoilla linjoilla siitä, että juuri tämänlainen työkalu on puuttunut.

Kaunista keskikesää kaikille!

Petri Niskanen, toimitusjohtaja

 

https://www.lieke.fi/innovaatiomme/

https://yle.fi/uutiset/3-10208353